Prijs voor hypotheek advies

Starter of doorstromer/oversluiter

Hyptheekadvies

Starter
1550
00
inclusief
 • Inventarisatie
 • Advies
 • Bemiddeling

Hypotheekadvies

Doorstromer/Oversluiter
1850
00
inclusief
 • Inventarisatie
 • 1 Hypotheekverleden
 • Advies
 • Bemiddeling

Hypotheekadvies

Doorstromer/Oversluiter
2100
00
inclusief
 • Inventarisatie
 • 2 Hypotheekverledens
 • Advies
 • Bemiddeling

Gespecificeerd

Wat je moet weten over onze tarieven

Advieskosten

De advieskosten worden vastgesteld aan de hand van de moeilijkheid maar ook van de mate van service die je wilt. Hierdoor betaal je nooit meer dan nodig. In de meeste gevallen zijn dit onze standaard advieskosten voor een starter of doorstromer/oversluiter. Is het dossier complexer of wilt u meer service dan kan het zijn dat de advieskosten iets hoger zijn. Omdat wij vooraf de belangrijke documenten ontvangen kunnen wij een goede inschatting van het werk maken. Hierdoor stellen wij vooraf de vergoeding vast. Hebben wij dan toch meer werk dan geldt afspraak is afspraak voor het extra werk hoef je niet te betalen.

Wij verzamelen eerst alle informatie, zoals Ockto, werkgeversverklaring, loonstrook, BKR noteringen, gegevens van huidige hypotheek (als deze er is) , kopie van legitimatie. Als wij alle gegevens hebben dan kunnen wij vaststellen of een hypotheek lening mogelijk is. Als wij vaststellen dat een hypotheek mogelijk is geven wij een “no cure no pay” garantie af.

Je krijgt een persoonlijke adviseur die het advies geeft en met je bespreekt. Hij of zij geeft je zijn persoonlijke mobiele telefoonnummer zodat u direct met hem of haar contact op kan nemen zowel telefonisch als via WhatsApp. Natuurlijk kun je ook per email met ons communiceren.

De nota voor advies en bemiddeling moet betaald worden binnen 14 nadat wij het finale akkoord van de bank hebben (of definitieve hypotheekofferte). Wil je hem later (bijvoorbeeld in 3 termijnen voor passeren bij de notaris) betalen dan vragen wij een financieringstoeslag van €150,00. Betaal je hem vanuit de hypotheek dan vragen wij deze toeslag niet als de hypotheek binnen 45 dagen na de ontvangst van de definitieve hypotheekofferte bij de notaris passeert.

Wij hebben uit ervaring gemerkt dat advies via een videoverbinding effectief is. Het is bijvoorbeeld veel makkelijker om informatie op de computer met u te delen. Ook kosten de adviesgesprekken veel minder tijd. Wil je toch een adviseur persoonlijk spreken dan kan dat als je binnen 30 minuten reizen van Rotterdam woont. De adviseur komt dan persoonlijk bij je langs, Voor deze service brengen wij u dan wel extra kosten in rekening.

Wij willen excellente advisering geven tegen een zo scherp mogelijk tarief. Hierbij hebben we gekeken welke werkzaamheden de klant kan doen waardoor wij deze excellente advisering kunnen blijven waarborgen. Het omzetten van foto’s, schermprintjes en losse pdf. bladzijden naar een volwaardig pdf-bestand kost veel tijd en kunnen veel klanten zelf. Kun of wil je dit niet zelf doen dan willen wij dit werk graag voor je overnemen.

Het gebruik van brondata is een veilige en snelle manier om informatie bij je adviseur en je geldgever te krijgen. Omdat deze gegevens direct van de belastingdienst. UWV, mijnpensioenoverzicht komt zijn deze gegevens ook betrouwbaar. Omdat bij het ophalen de Digid gegevens niet opgeslagen worden is het gebruik hiervan veilig. Omdat het niet gebruiken van brondata veel tijd kost, zijn wij genoodzaakt een opslag te rekenen als je geen brondata wilt gebruiken.

Wij moeten weten wat uw wensen en risico bereidheid is om u een goed advies te kunnen geven. Door vooraf deze inventarisatie in te vullen besparen wij kostbare tijd en kunnen wij de advieskosten laag houden zonder dat dit ten koste gaat van onze excellente advisering. Uiteraard toetsen wij in een adviesgesprek of wij je antwoorden goed hebben begrepen.

We hebben een overeenkomst als er opdracht tot dienstverlening door beide partijen is getekend. In deze opdracht tot dienstverlening staat beschreven wanneer u advies kosten verschuldigd bent. Zolang er geen getekende opdracht tot dienstverlening is bent u geen vergoeding verschuldigd.

1 hypotheekverleden

 • Als je alleen een huis gaat kopen
 • Als je gehuwd ben in gemeenschap van goederen
 • Als je als samenwoners samen jullie eerste huis hebt gekocht.
 • Bij de huidige hypotheek is het hypotheekverleden gelijkgetrokken.

2 hypotheekverleden

 • Als een van jullie of allebei eerder een eigenwoning heeft gehad zonder de huidige partner. En
 • Jullie nu samenwonen of zijn gehuwd zijn met (beperkte) huwelijkse voorwaarden en jullie samen een huis gaan kopen of de hypotheek oversluiten.

Maak bij twijfel een afspraak met onze adviseur

Al onze adviezen zijn op basis van No cure no pay. Dit betekent dat als de hypotheek niet doorgaat je geen advies of bemiddelingskosten betaalt.

Nadat wij alle documenten hebben ontvangen kunnen wij beoordelen of de hypotheek haalbaar is. Is de hypotheek niet haalbaar of zijn de kansen niet erg groot dan geven wij dit direct door. Je hebt dan de keus om advies en bemiddelings traject door te zetten op reguliere voorwaarden (dit betekent dat bij geen succes wij 50% van de advies en bemiddeling in rekening brengen)

In situaties waarbij wij een explain buiten de standaard acceptatievoorwaarden moeten doen, er is een negatieve BKR-notering, er is sprake van borg staan voor kinderen of andere afwijkende situaties is no cure no pay niet mogelijk. (dit betekent dat bij geen succes wij 50% van de advies en bemiddeling in rekening brengen)

Toeslagen

Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?