Hypotheekaanbod.nl
hypotheek-oversluiten-rotterdam

Mijn naam is Joas Buijs, hypotheekspecialist uit Rotterdam.

Mijn passie is zoveel mogelijk geld besparen door altijd een slimmere oplossing voor je te vinden dan andere adviseurs.

‘Hoe doe je dat?’ Hoor ik je denken. Door jarenlange ervaring en door samen te werken met Financieel Zeker. Een persoonlijke benadering maar wel met een grote degelijke keten die achter ons staat met slimme en zeer aantrekkelijke deals.

Vul gerust even het formulier in om een belafspraak met mij te maken. Ik vertel je dan met plezier hoeveel je kunt besparen. Want geld besparen is mijn hobby!

quote

Pensioen? Geniet nu al van je overwaarde

overwaarde-pensioen

Overwaarde van je huis gebruiken als aanvulling van je pensioen

De overwaarde op je woning is geld dat je kunt gebruiken! Misschien valt je pensioen tegen en wil je meer van je oude dag genieten. Er is voor pensionado’s meer mogelijk dan veel mensen denken.

Overwaarde op reguliere basis opnemen

Je kunt er voor kiezen om in een keer een bedrag op te nemen uit je hypotheek. Hierbij is meer mogelijk dan je denkt. Een echtpaar met alleen AOW en geen pensioen kan al snel €200.000  overwaarde opnemen.

Overwaarde hypotheek

Steeds meer geldverstrekkers bieden een overwaarde hypotheek aan. Met een overwaarde hypotheek wordt er voor een vastgestelde periode bijvoorbeeld 10 jaar, elke maand een netto uitkering gedaan.

Deze uitkering wordt bij je hypotheekbedrag opgeteld evenals de rente die je moet betalen. Het voordeel hiervan is dat je maandlasten niet stijgen. Ook wordt er bij afsluiten niet getoetst op je inkomen. De bank garandeert ook dat als je uiteindelijk komt te overlijden dat je nabestaanden nooit een restschuld overhouden. 

Plan je adviesgesprek in met onze topadviseur. Hij neemt met je door hoeveel je kunt besparen. Het is gratis en vrijblijvend.

Maak een belafspraak:

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders:

Ervaringen van onze klanten

Op basis van 137 beoordelingen
4.5/5
Ons huis was toe aan nodig onderhoud en we wilden ook wat verbeteringen aan brengen maar niet meer betalen. Na een gesprek met werd ons duidelijk dat beide wensen mogelijk waren. Een leuke verrassing waren de twee boompjes die voor ons werden geplant.
testimonial
Familie van Dijk
Regio Rotterdam
Wij staan vlak voor ons pensioen en wilden zeker weten dat we in ons huis kunnen blijven wonen. De heldere antwoorden de wij van Joas gekregen hebben samen met het vlotte advies heeft ervoor gezorgd dat wij zorgeloos ons pensioen ingaan.
testimonial
Familie Groen
Regio Rotterdam
Na eerst onze hypotheek samen met Joas te hebben overgesloten, hebben we later besloten om een andere huist te komen ook hier heeft Joas tot volle tevredenheid de hypotheek geregeld. Het fijne is dat hij met je in contact blijft totdat het geregeld is.
testimonial
Marcel
Regio Rotterdam
Omdat ik ondernemer was had ik niet veel pensioen gespaard. Mijn huis was wel hypotheekvrij. Samen met Joas heb ik een oplossing gevonden om veilig mijn overwaarde van mijn huis te gebruiken. Nu kan ik zonder zorgen net wat ruimer leven.
testimonial
Familie Zeelenberg
Regio Rotterdam
De adviseur geeft duidelijke uitleg over de producten en geeft advies over de mogelijkheden. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Hij was ten alle tijden bereikbaar en gaf binnen een aantal uren altijd een antwoord.
testimonial
Mevrouw J.H.M. Janssen
Regio Rotterdam
Ik had een negatieve BKR-notering. Hierdoor kreeg ik bij verschillende hypotheekadviseur te horen dat een hypotheek niet mogelijk is. Joas nam de moeite om even goed naar mijn situatie te kijken. Dankzij hem heb ik toch een woning kunnen kopen ondanks mijn negatieve notering.
testimonial
Familie Ismir
Regio Rotterdam

Veel gestelde vragen tijdens een adviesgesprek

  • Hoeveel kan ik besparen op mijn energie nota?
  • Hoe weet ik welke energie besparende maatregelen voor mijn nodig zijn?
  • Hoeveel kan ik per maand besparen?
  • Kan ik ook andere verbouwingen mee financieren?
  • Ik heb een lange rentevast periode is het dan zinvol om energiebesparende maatregelen via mijn hypotheek te regelen?
  • Kan ik de hypotheek nog wel betalen als ik met pensioen ga?
  • Welke vraag zou jij als consument hebben als je dit overweegt?

Deze vragen beantwoorden wij allemaal in een video- of telefoongesprek. Maak hierboven een afspraak met onze adviseur Joas Buijs, door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan een mail met korte instructie hoe videobellen in z’n werk gaat.

Wij planten namens jou 2 bomen

Per afgesloten hypotheek wordt 48,6 kilo co2 uitgestoten. Om deze uitstoot per afgesloten hypotheek te compenseren, planten wij namens jou 2 bomen. Je kunt er voor kiezen om 2 bomen in jouw eigen tuin te planten of te laten planten tijdens de landelijke boomplantdag. Dit doen we samen met de CBF-erkende stichting Trees for All.

Bomen hebben voor hun groei CO2 nodig.

Met hulp van zonlicht en water zetten planten (waaronder bomen) koolstofdioxide (CO2) om in suikers en daarbij komt zuurstof vrij. Een afstervende boom geeft de CO2 geleidelijk weer af. In een bossysteem wordt deze CO2 weer opgenomen door de groeiende bomen en struiken. Wordt een bos verbrand of gekapt, dan komt de CO2 weer vrij. Met al deze aspecten wordt rekening gehouden bij de berekening van de CO2 die een bos kan opnemen.

Logo Trees for All
Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?