Hypotheekaanbod.nl

Moet ik mijn hypotheek oversluiten?

  • Voldoet mijn hypotheek nog aan de huidige normen?
  • Kan ik mijn maandlasten verbeteren?
  • Betaal ik niet te veel rente?
  • Is mijn hypotheek oversluiten verstandig?
  • Kan ik mijn verbouwing financieren in mijn hypotheek?
  • Kan ik de hypotheek nog wel betalen als ik met pensioen ga?
  • Ik heb een aflosvrije hypotheek en nu?
  • Ik bouw een beleggingspotje op om mijn hypotheek te kunnen aflossen, maar heb ik wel genoeg?

U kunt direct een gratis afspraak maken met onze adviseur. Hij kan met u kijken wat uw mogelijkheden zijn. Wilt u liever eerst zelf kijken wat uw mogelijkheden zijn? maak dan gebruik van onze geavanceerde online tools.

 

pexels-rodnae-productions-8293746

Voldoet mijn hypotheek nog aan de huidige normen?

Heb je ook een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek? Weet je of je de hypotheek kan betalen als je met pensioen gaat? Heb je een beleggingshypotheek en lopen de beleggingen achter? Van deze vragen kun je wakker liggen. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Maak direct gratis online een afspraak  voor een video gesprek, en kom er achter of je hypotheek aangepast moet worden. Wil je eerst zelf onderzoeken? hieronder vind je een paar makkelijke tools om een eerste test te doen op de kwaliteit van de huidige hypotheek

Kan ik mijn maandlasten verbeteren?

Het oversluiten van de hypotheek kan  soms duizenden tot tienduizenden euro’s aan boete rente kosten. Is oversluiten dan wel zinvol? Vaak is oversluiten dan zelfs zinvol en kun je de maandlasten met honderden euro’s verlagen. Plan zelf je gratis adviesgesprek met onze adviseurs die voor jouw kunnen kijken of oversluiten zinvol voor je is. Wil je het eerst zelf uitzoeken, maak dan gebruik van onze online tool ‘besparen op uw hypotheek’

Betaal ik te veel rente?

De actuele rentes die wij je kunnen aanbieden


Gebruik onderstaande tools om je hypotheek te controleren

Doe een korte scan om te kijken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheek. Daarna kunt u een nauwkeurige berekening maken. 

Doe de scan om te kijken of u kunt besparen op de door uw bank in rekening gebrachte risico opslag

Is uw hypotheek betaalbaar als u met pensioen bent. 

Kijk hier wat je maximaal kunt lenen, verminder dit met je huidige hypotheek en je weet voor hoeveel je kunt verbouwen

Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?