Hypotheekaanbod.nl
hypotheek-oversluiten-rotterdam

Mijn naam is Joas Buijs, hypotheekspecialist uit Rotterdam.

Mijn passie is zoveel mogelijk geld besparen door altijd een slimmere oplossing voor je te vinden dan andere adviseurs.

‘Hoe doe je dat?’ Hoor ik je denken. Door jarenlange ervaring en door samen te werken met Financieel Zeker. Een persoonlijke benadering maar wel met een grote degelijke keten die achter ons staat met slimme en zeer aantrekkelijke deals.

Vul gerust even het formulier in om een belafspraak met mij te maken. Ik vertel je dan met plezier hoeveel je kunt besparen. Want geld besparen is mijn hobby!

quote

Hypotheek oversluiten?

Vaak gaan je maandlasten met honderden euro’s omlaag.

Een hypotheek oversluiten betekent dat je de huidige hypotheek vervroegd aflost en bij een andere hypotheekverstrekker een nieuwe hypotheek afsluit.

Het oversluiten van de hypotheek lijkt soms eng omdat je huidige aanbieder bij overstappen duizenden tot tienduizenden euro’s boetes rekent. Maar vaak is oversluiten zelfs dan nog zeer zinvol en kunnen wij je maandlasten tot wel honderden euro’s verlagen.

Plan je gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met onze topadviseur. Hij neemt met je door hoeveel je kunt besparen.

Maak een belafspraak:

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders:

Ervaringen van onze klanten

Op basis van 137 beoordelingen
4.5/5
Ons huis was toe aan nodig onderhoud en we wilden ook wat verbeteringen aan brengen maar niet meer betalen. Na een gesprek met werd ons duidelijk dat beide wensen mogelijk waren. Een leuke verrassing waren de twee boompjes die voor ons werden geplant.
testimonial
Familie van Dijk
Regio Rotterdam
Wij staan vlak voor ons pensioen en wilden zeker weten dat we in ons huis kunnen blijven wonen. De heldere antwoorden de wij van Joas gekregen hebben samen met het vlotte advies heeft ervoor gezorgd dat wij zorgeloos ons pensioen ingaan.
testimonial
Familie Groen
Regio Rotterdam
Na eerst onze hypotheek samen met Joas te hebben overgesloten, hebben we later besloten om een andere huist te komen ook hier heeft Joas tot volle tevredenheid de hypotheek geregeld. Het fijne is dat hij met je in contact blijft totdat het geregeld is.
testimonial
Marcel
Regio Rotterdam
Omdat ik ondernemer was had ik niet veel pensioen gespaard. Mijn huis was wel hypotheekvrij. Samen met Joas heb ik een oplossing gevonden om veilig mijn overwaarde van mijn huis te gebruiken. Nu kan ik zonder zorgen net wat ruimer leven.
testimonial
Familie Zeelenberg
Regio Rotterdam
De adviseur geeft duidelijke uitleg over de producten en geeft advies over de mogelijkheden. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Hij was ten alle tijden bereikbaar en gaf binnen een aantal uren altijd een antwoord.
testimonial
Mevrouw J.H.M. Janssen
Regio Rotterdam
Ik had een negatieve BKR-notering. Hierdoor kreeg ik bij verschillende hypotheekadviseur te horen dat een hypotheek niet mogelijk is. Joas nam de moeite om even goed naar mijn situatie te kijken. Dankzij hem heb ik toch een woning kunnen kopen ondanks mijn negatieve notering.
testimonial
Familie Ismir
Regio Rotterdam

Veel gestelde vragen tijdens een adviesgesprek

  • Voldoet mijn hypotheek nog aan de huidige normen?
  • Kan ik mijn maandlasten verbeteren?
  • Betaal ik niet te veel rente?
  • Is mijn hypotheek oversluiten verstandig?
  • Kan ik mijn verbouwing financieren in mijn hypotheek?
  • Kan ik de hypotheek nog wel betalen als ik met pensioen ga?
  • Ik heb een aflosvrije hypotheek en nu?
  • Ik bouw een beleggingspotje op om mijn hypotheek te kunnen aflossen, maar heb ik wel genoeg?

Deze vragen beantwoorden wij allemaal in een video- of telefoongesprek. Maak hierboven een afspraak met onze adviseur Joas Buijs, door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan een mail met korte instructie hoe videobellen in z’n werk gaat.

Wij planten namens jou 2 bomen

Per afgesloten hypotheek wordt 48,6 kilo co2 uitgestoten. Om deze uitstoot per afgesloten hypotheek te compenseren, planten wij namens jou 2 bomen. Je kunt er voor kiezen om 2 bomen in jouw eigen tuin te planten of te laten planten tijdens de landelijke boomplantdag. Dit doen we samen met de CBF-erkende stichting Trees for All.

Bomen hebben voor hun groei CO2 nodig.

Met hulp van zonlicht en water zetten planten (waaronder bomen) koolstofdioxide (CO2) om in suikers en daarbij komt zuurstof vrij. Een afstervende boom geeft de CO2 geleidelijk weer af. In een bossysteem wordt deze CO2 weer opgenomen door de groeiende bomen en struiken. Wordt een bos verbrand of gekapt, dan komt de CO2 weer vrij. Met al deze aspecten wordt rekening gehouden bij de berekening van de CO2 die een bos kan opnemen.

Logo Trees for All
Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?