Hypotheekaanbod.nl


Denk anders
Doe het zelf
& bespaar

Een huis kopen! Veel mensen denken dat het niet kan. De prijzen stijgen, je hebt veel spaargeld nodig en de banken zijn strenger. Daarom lijkt jouw droomhuis onbereikbaar. Heb jij het opgegeven?

Meer mogelijk

Maar er is meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld: Het kopen van een huis verlaagd je maandlast en toch kun je het huis niet kopen om dat je te weinig verdient, dat is niet logisch.

 

Klant bezichtigd woning
Echtpaar is blij verrast dat de hypotheek kan

Er zijn een aantal mogelijkheden waarmee je de woning wel kan kopen zoals:

  • Duokoop
  • Starterslening
  • Als je lange tijd een hoge huur betaald
  • Je ouders borg willen staan
  • Je ouders een schenking willen doen.

Hierdoor kun jij de hypotheek wel krijgen. Maak direct een gratis afspraak met onze adviseur om de mogelijkheden te bespreken.

Betaal niet meer dan nodig

Wij kijken samen  met jou wat er nodig is om de woning te kopen dan is  vooraf duidelijk wat je moet betalen voor het advies en of je de woning kan kopen. Daarmee heb je gelijk duidelijkheid.

In de meeste gevallen adviseren wij op “no cure no pay basis” Je betaald dus geen advieskosten als je geen hypotheek krijgt. Hierdoor loop je geen risico.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Maak direct een gratis afspraak.

Vaak zo’n € 1500 goedkoper dan een reguliere adviseur

Ongeveer 40 geldverstrekkers dus onafhankelijk advies

Ook voor niet standaard situatie’s

No cure no Pay

Jij blijft in controle

Ik wil een huis kopen

Ik wil weten hoeveel ik kan lenen Ik wil een bod doen op een woning

Ik wil mijn hypotheek aanpassen

Je wilt oversluiten, verbouwen of rente middeling. Aanpassingen in verband met een scheiding?

ik wil mijn overwaarde opnemen

De overwaarde gebruiken voor aanvulling van je pensioen, schenking aan kinderen, een verzilver hypotheek. Overbruggen inkomens arme periode.

Een hypotheek sluit je af voor een lange tijd, vaak 30 jaar.  Hoe weet je of je huidige hypotheek nog voldoet aan je wensen? Of het nu niet goedkoper kan? Soms moet er een boete rente betaald worden om te kunnen profiteren van de lage rente. Weegt deze boete op tegen de voordelen? Met onze geavanceerde tool wordt uw huidige hypotheek beoordeeld, U weet dan direct of uw hypotheek nog up to date is.

Een duidelijk overzicht in de kosten

Wij houden niet verrassingen! Wij maken vooraf met afspraken over de vergoeding.  We vragen een eerlijke vergoeding waarbij we rekening houden met de complexiteit van het dossier. In de meeste gevallen kunnen wij onze vaste lage vergoeding hanteren, soms als het dossier iets meer werk vraagt rekenen we een maatwerk tarief. In alle gevallen weet u voordat u onze dienstverlening afneemt waar u aan toe bent. Vaak met een ‘No cure no pay’ garantie

Starter

0
Start prijs

Doorstromer / Oversluiter

0
Start prijs

Maatwerk

0
Van af

Wat zeggen onze klanten over Ons

Wij hadden een negatieve BKR notering. We zijn bij meerdere adviseurs geweest deze konden ons niet helpen. De adviseur van Hypotheekaanbod.nl vertelde ons duidelijk wat de mogelijkheden waren. Nu genieten we van ons nieuwe huis.
Joke en Martijn
Rotterdam
Zelf mijn gratis afspraak ingepland. Na een fijn en duidelijk gesprek toch besloten om mijn hypotheek via Hypotheekaanbod.nl te regelen op basis van "no cure no pay". Ik werd tijdens de aanvraag netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn dossier. Mijn hypotheek werd snel en deskundig geregeld.
Gul en Ismaël
Gouda
Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?