Hypotheekaanbod.nl

Over ons

Met een advies van Hypotheekaanbod voel jij, je financieel zeker

Hypotheekaanbod.nl is de internetadviesdienst van Joas financiële Dienstverlening – Financieel Zeker en een franchiseonderneming van Financieel Zeker.

Visie

Wij vinden dat je niet moet bezuinigen op een excellent advies. Excellent advies levert geld op. Wij vinden ook dat je niet moet betalen voor diensten die je zelf kunt en wil doen. Ook vinden wij dat je slimme tools moet gebruiken die tijd besparen. Wij hebben dan goed nagedacht over op welke manieren wij ons adviestraject efficiënter maken. Wat kan een klant zelf doen waardoor het sneller en goedkoper kan. Deze zaken hebben wij samengevoegd in onze dienstverlening op hypotheekaanbod.nl. Ons streven blijft om onze dienstverlening nog efficiënter te maken zonder in te boeten op ons excellent advies, hierbij speelt duurzaamheid een grote rol.

Missie

Onze missie is om ons advies betaalbaar te houden voor onze klanten en excellent advies te blijven geven. Waarbij ons advies zo duurzaam mogelijk is. Door slimme tools in te zetten en zoveel mogelijk online te werken proberen wij onze footprint op deze aarde zo klein mogelijk te maken. Hierbij compenseren wij onze CO2 uitstoot. Tevens is verduurzamen van de woning een standaard onderdeel van onze adviesgesprekken en helpen wij onze klant naast de financiering ook om het verduurzamen van de woning van A tot Z uit te voeren. Hierbij maken wij gebruik van gerenommeerde business partners

Excellent advies

Je mag van ons verwachten dat wij excellent advies geven. Dit houdt in dat wij uitgebreid de volgende scenario’s inventariseren en bespreken. Het overlijden van een van de hypotheekgevers, het scenario bespreken wat er gebeurt bij arbeidsongeschiktheid, werkenloosheid en indien nodig ook de pensioensituatie. Dit gaat verder dan alleen in kaart brengen wat de situatie is maar ook effectieve oplossingen bespreken.

Waarom onze samenwerking met Financieel Zeker?

Feel-Good-Finance

Financieel Zeker biedt de zekerheid dat je altijd het juiste, onafhankelijk advies krijgt van gekwalificeerde advieskantoren.

Advies-check vooraf

Een financieel advieskantoor die verbonden is aan Financieel Zeker biedt meer zekerheid. Zo wordt een door een financieel advieskantoor gegeven advies altijd vóóraf door de deskundige vakspecialisten van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan jouw wensen en mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.

Financieel maatwerk

Je bent verzekerd van maatwerk toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de autoverzekering, de inboedelverzekering, de hypotheek, je aanvullend pensioen, rente op je spaargeld, uitgangspunt van Financieel Zeker is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor je op maat gemaakt is.

Persoonlijk en deskundig advies

Een Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij je aan huis of via een videoverbinding voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoge eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.

Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?