Hypotheekaanbod.nl

In 4 stappen je verzekering afgesloten

Stap 1: Maak de vergelijking

Vul een paar gegevens in. Hierdoor weten we wat uw wensen zijn

Stap 2: Bekijk je offerte goed

Klopt alles. Dan kun je eenvoudig de verzekering afsluiten

Stap 3: Sluit de verzekering af

Heel eenvoudig kun je akkoord gaan met de offerte de verzekering is dan afgesloten. Je hebt dan nog 14 dagen om de verzekering toch te stoppen als jij, jezelf bedacht hebt.

Stap 4: Je ontvangt je polis via de email

De polis wordt met zorg opgemaakt en klopt met hetgeen je aangevraagd hebt. Het controleren van de polis kan nooit kwaad

Regel je verzekeringen

Regel je verzekeringen zelf en krijg tot 15% korting op de premie

Wij vergelijken op basis  van enkele gegevens de aanbieders en laten je de goedkoopste zien die aan je eisen voldoet.

 

Waarom is het slim via Hypotheekaanbod je huis te verzekeren?

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders:

verzekeringen

Ervaringen van onze klanten

Op basis van 137 beoordelingen
4.5/5
Ons huis was toe aan nodig onderhoud en we wilden ook wat verbeteringen aan brengen maar niet meer betalen. Na een gesprek met werd ons duidelijk dat beide wensen mogelijk waren. Een leuke verrassing waren de twee boompjes die voor ons werden geplant.
testimonial
Familie van Dijk
Regio Rotterdam
Wij staan vlak voor ons pensioen en wilden zeker weten dat we in ons huis kunnen blijven wonen. De heldere antwoorden de wij van Joas gekregen hebben samen met het vlotte advies heeft ervoor gezorgd dat wij zorgeloos ons pensioen ingaan.
testimonial
Familie Groen
Regio Rotterdam
Na eerst onze hypotheek samen met Joas te hebben overgesloten, hebben we later besloten om een andere huist te komen ook hier heeft Joas tot volle tevredenheid de hypotheek geregeld. Het fijne is dat hij met je in contact blijft totdat het geregeld is.
testimonial
Marcel
Regio Rotterdam
Omdat ik ondernemer was had ik niet veel pensioen gespaard. Mijn huis was wel hypotheekvrij. Samen met Joas heb ik een oplossing gevonden om veilig mijn overwaarde van mijn huis te gebruiken. Nu kan ik zonder zorgen net wat ruimer leven.
testimonial
Familie Zeelenberg
Regio Rotterdam
De adviseur geeft duidelijke uitleg over de producten en geeft advies over de mogelijkheden. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Hij was ten alle tijden bereikbaar en gaf binnen een aantal uren altijd een antwoord.
testimonial
Mevrouw J.H.M. Janssen
Regio Rotterdam
Ik had een negatieve BKR-notering. Hierdoor kreeg ik bij verschillende hypotheekadviseur te horen dat een hypotheek niet mogelijk is. Joas nam de moeite om even goed naar mijn situatie te kijken. Dankzij hem heb ik toch een woning kunnen kopen ondanks mijn negatieve notering.
testimonial
Familie Ismir
Regio Rotterdam
Schuiven naar boven
× Hoe kan ik je helpen?